Elefantin poikanen putosi altaaseen – emolta upea pelastusoperaatio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinten poikaset joutuvat pieninä kokemaan monia asioita pienten vahinkojen ja loukkaantumisten kautta aivan samalla tavalla kuin ihmisetkin. Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne elefanttiemon reaktiosta poikasen pudottua vesialtaaseen.

Eteläkorealaisessa eläintarhassa sattunut tilanne tallentui valvontakameran videolle, jossa nähdään miten poikanen kurkottelee uteliaana elefanttien aitauksessa olevaan uima-altaaseen. Elefantin poikanen menettää kuitenkin lopulta tasapainonsa ja pulahtaa reunan yli altaan syvään päähän.

Elefantin poikasen emo ryntää heti hädissään altaaseen ja hälyttää toisenkin samassa aitauksessa olevan elefantin apuun. Yhdessä kaksi aikuista yksilöä saavat poikasen lopulta pois altaasta. Videolla nähdään myös miten viereisessä aitauksessa oleva elefantti on tilanteesta hermostunut kävellessään aidan toisella puolella edes takaisin seuratessaan pikkuisen pelastusoperaatiota.