Suosittu Instagram-bloggaaja kuoli karmivassa onnettomuudessa – kermapursotin räjähti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu ranskalainen lifestyle-bloggaaja on kuollut onnettomuudessa kotonaan. 32-vuotias Rebecca Burger menehtyi sydänkohtaukseen keitiössään olleen kermapursottimen räjähdettyä ja osuttua hänen rintaansa.

Kotimaassaan suositulla bloggaajalla oli yli 160 tuhatta seuraajaa Instagramissa ja 55 tuhatta Facebook -fania. Rebecca Burger kuvaili itseään intohimoiseksi fitness-, matkailu- ja muotiharrastajaksi.

Bloggaaja Instagram-tilille ilmestyi onnettomuuden jälkeen hänen perheensä kirjoittama viesti. Siinä Burgerin faneille ilmoitettiin naisen menehtyneen kotonaan tapahtuneen onnettomuuden seurauksena.

Instagramissa jaettiin myös varoituksena kuva rikki menneestä kermapursottimesta. Pursottimen valmistaja jakoi viime vuonna varoituksen laitteen räjähdysherkkyydestä, mutta bloggaajan perheen mukaan niitä saattaa olla edelleen kymmenissä tuhansissa kotitalouksissa.