Jussi Ridanpäältä eeppinen Facebook-video – silkkaa kultaa Hasselhoff-faneille!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille radiojuontajana tunnetuksi tullut Jussi Ridanpää juhlii parhaillaan juhannusta Raumanmeren juhannuksessa, jossa on tänään esiintymässä myös ikonisesta Ritari Ässä -televisiosarjasta aikoinaan supertähdeksi noussut David Hasselhoff.

Monet Hasselhoffin faneista muistavat myös sanonnan ”Mitäs tässä, Ritari Ässä”, jota viljeltiin erityisesti 1980-luvulla hittisarjan kulta-aikaan. Ridanpää tapasi tänään David ”Michael Knight” Hasselhoffin Raumanmeren juhannuksen backstagella ja teki Facebook-päivityksen, joka hakee vertaistaan.

Nykyisin sarjayrittäjänä ja Loop-radiokanavan aamujuontajana työskentelevä Ridanpää kysyy selfie-videollaan Hasselhoffilta ”Miten menee?”, johon supertähti vastaa ”Mitäs tässä, Ritari Ässä”. Päivitys on silkkaa kultaa hittisarjan takavuosien faneille. Katso video tästä alta.