Rukouksiin on vastattu! Kolmionmuotoiset pakastepussit pizzapaloille

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Harva jaksaa syödä kokonaisen pitsan kerralla. Pitsapaloja voi säilöä jääkaapissa joko pitsalaatikossa tai lautaselle päällekkäin ladottuna. Nyt uutuusvaihtoehtona on kolmionmuotoinen ja uudelleensuljettava pussi, joka sopii etenkin pitsan säilyttämiseen.

Mama Fresco’s Pizza Saver -nimiset pakastuspussit ovat tulleet myyntiin. Kyseessä on kolmionmuotoon valmistetut muovipussit Minigrip-pussien tyylisellä suljentamekanismilla. Säilytyspusseja myydään 24 kappaleen paketeissa kolmen dollarin hintaan.

Pussin koko on 25,5 x 28 senttimetriä. Kolmionmuotoisia pusseja voi käyttää mainiosti myös kakkujen koristelussa ja pursotuksessa. Pusseja myydään ThinkGeek -sivustolla.

ThinkGeek