Sukulaisnaiset tappelivat kahvilassa – koko ryhmä putkaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pennsylvanialaisessa Waffle House -ravintolassa on puhjennut ilmiriita sukulaisnaisten kesken. Nettiin on ladattu video naisten välienselvittelystä, ja videomateriaali saattaa hirvittää heikompaa.

Poliisit pidättivät Yhdysvaltojen Lancasterissa sijaistevasta vohveliravintolasta viisi naista, joista kaikki olivat sukua toisilleen. Nyrkkitappeluun äityneet leidit olivat hakanneet toisiaan ja heitelleet pöydillä olleita tavaroita. Kaikki tappeluun osallistuneet naiset pidätettiin.

Selliin päätyivät 56-vuotias Deborah Shivers, 37-vuotias Tyneisha Shivers, 37-vuotias Tonisha Shivers, 31-vuotias Latonia Shivers ja 25-vuotias Mercedes Shivers. Yksi tappelussa mukana olleista sukulaisnaisista asuu Teksasissa, mutta muut riitapukarit ovat alueen asukkaita, The Smoking Gun uutisoi. Tappelu käytiin aamuyöllä hieman ennen kolmea ja alkoholilla oli kaiketi osuutta asiaan.