Vartija näki siviilipoliisin puhuvan kännykkään ratissa – sitten alkoi erikoinen show

Viihdeuutiset · Stara.fi

Matkapuhelimen käyttäminen ajon aikana on tunnetusti merkittävä riskitekijä liikenteessä, sillä se aiheuttaa mittaamattoman määrän onnettomuuksia vuosittain. Nyt Floridassa, Yhdysvalloissa, on nähty erikoinen tapahtumasarja, joka alkoi, kun vartija huomasi autoilijan puhuvan kännykkäänsä.

Vartijana työskentelevä 46-vuotias Milton Morales-Perez ajoi kännykkään puhuvan autoilijan viereen, avasi ikkunansa ja pyysi hopeista virkamerkkiään esitellen miestä lopettamaan puhelun. Hän ei kuitenkaan tiennyt, että kännykän käyttäjä oli siviilipukuinen poliisi.

Virkamies kutsui heti apuvoimia ja pian poliisipartiot rynnivät paikalle pidättämään poliisina esiintyneen miehen. Morales-Perez perusteli toimintaansa sillä, että kännykän käyttäminen auton ratissa on vaarallista. Nyt häntä odottaa siitä huolimatta syyte poliisina esiintymisestä.