Anonymous: ”NASA on löytänyt älyllistä elämää avaruudesta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen avaruushallinto NASA ilmoitti viimeksi viime viikolla löytäneensä 10 uutta maapallon kaltaista planeettaa ulkoavaruudesta. Edelliset seitsemän vastaavaa planeettaa löydettiin viime talvena. Nyt Anonymous-ryhmä kertoo, että NASA on löytänyt myös älyllistä elämää avaruudesta.

NASA on vahvistanut löytäneensä ulkoavaruudesta Kepler-luotaimella yhteensä 4.034 uutta planeettaa, joista 2.335 on tähän mennessä vahvistunut eksoplaneetoiksi. Joukossa on vähintään kymmeniä maapallon kaltaisia planeettoja, joten monien mielestä on vain ajan kysymys, kun avaruudesta löytyy myös älyllistä elämää.

Hakkeriryhmä Anonymousin hakkeroimien tietojen mukaan NASA on löytänyt sellaista jo, mutta ei ole halunnut julkaista asiaa vielä ihmiskunnalle. Ryhmän mukaan avaruushallinto on parhaillaan valmistautumassa asian julkistamiseen. Mikäli ryhmän tiedot pitävät edes osittain paikkansa, tulisi uutinen olemaan suurimpia koko ihmiskunnan historiassa. Kovin suuri yllätys uutinen ei kuitenkaan enää olisi, sillä viime vuosina on löydetty suuri määrä eksoplaneettoja, joilla voisi esiintyä elämää.