Jasmine tyrmäävänä illalliselle – syntisen upeassa mustassa nahkamekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kuumimpaan kärkikaartiin nousee vuosittain vain muutamia uusia tähtiä, ja viime vuonna eräs heistä on amerikkalainen mallikaunotar Jasmine Tookes. Hänet kiinnitettiin maailmankuulun Victoria’s Secretin arvostettuun tiimiin ja Jasminen pokasi lokakuussa Snapchat-miljonääri Bobby Murphyn.

Eilen Jasmine Tookes kuvattiin saapumassa West Hollywoodissa sijaitsevaan ja julkkisten suosimaan Catch-ravintolaan. Hän oli pukeutunut upeaan niukkaan ja mustaan minimekkoon.

Jasmine Tookes on Kaliforniassa varttunut kaunotar, joka aloitti malliuransa 15-vuotiaana äitinsä innoittamana. Jasminen äiti on stylisti, joten myös tytär oli muodin kanssa tekemisissä pienestä pitäen. Teini-ikäisen mallilupauksen löysikin eräs äidin työtovereista. Tähän mennessä Jasmine on poseerannut Victoria’s Secretin lisäksi myös muun muassa GAP, DKNY ja UGG -merkeille sekä Vogue-lehden Italian version sivuilla.

Splash
Splash
Splash
Splash