Äiti vei tyttärensä kouluun – puumakaunotar sai heti miesseuraa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Avery Leilani -niminen nuori nainen on aloittamassa opiskelut uudessa koulussa, jonne tyttären äiti vei lapsensa ensimmäiseen tutustumispäivään. Yleensä lasten lähteminen yliopistoon saa vanhemmat herkistymään, mutta äiti oli niin kiireinen uusien ystävien tekemisessä, että hän ei edes huomannut olla liikuttuneessa tilassa.

Avery Leilani oli mennyt koulun sisälle tutustumiskierrokselle, jolloin hän oli saanut äidiltään kuvaviestejä siitä millaista tekemistä äiti oli keksinyt itselleen sillä aikaa kun hän oli odotellut tytärtään. Kuvissa äiti poseerasi komeiden paidattomien miesten kanssa.

Tytär oli melko vakuuttunut ja yllättynyt siitä miten nopeasti äiti oli saanut itselleen miesseuraa kampuksen urheilujoukkueen miehistä. Äiti poseerasi onnellisena lihaksikkaisen nuorten miesten kanssa, eikä tytär voinut muuta kuin todeta, että hänen äidillään on jo nyt enemmän vientiä kuin hänellä.