Mies halusi oppia palomiespunnerruksen – kuvasi 93 päivän treeninsä videolle

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mike Boyd pitää YouTube-kanavaa, jossa hän esittelee oppimiaan taitoja. Jokaisessa videossa mies on ottanut tavoitteekseen oppia jonkin uuden taidon. Mies harjoittelee kyseistä taitoa tai tavoitetta varten päivittäin nähdäkseen miten paljon aikaa ja harjoittelua täysin uusi taito vaatii.

Tällä kerralla Boyd otti tavoitteekseen opetella tekemään muscle up -punnerruksia, joita kutsutaan myös palomiespunnerruksiksi. Vaikeissa ja paljon voimaa ja kehonhallintaa vaativissa punnerruksikssa miehen tulee nostaa itsensä myötäotteella tangon päälle ja työntää ylävartalo vielä suoraksi tangon päälle ojentajalihaksilla tehtävällä dippipunnerruksella.

Mike Boyd tiesi, että liike on vaativa, mutta hän yllättyi kuitenkin siitä miten kauan harjoittelua se vaati. Boyd treenasi liikettä varten joka päivä, ja 69 päivän jälkeen hän onnistui tekemään yhden palomiespunnerruksen. Boydin tavoitteena oli tehdä viisi toistoa, jotka hän sai täyteen 93 päivänä yhteensä 31 harjoittelutunnin jälkeen.