Papparainen raivostui postivarkauksista – pani hiirenloukun laatikkoon!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen Nicholas Dibble oli vakuuttunut siitä, että hänen naapurinsa varastivat miehen posteja. 63-vuotias oli ilmoittanut epäillyistä anastuksista viranomaisille, jotka eivät kuitenkaan ottaneet papparaisen puheita todesta. Dibble päätti hoitaa asian itse.

Lähes 25 vuotta samassa naapurustossa asunut Nicholas Dibble väitti, että hänen naapurissaan asuvat huumediilerit ja prostituoidut käyvät hänen postilaatikollaan varkaissa. Mies pani postilaatikkoonsa hiirenloukun. Valitettavasti varkaiden sijaan paikalle saapui postinjakaja, The Smoking Gun raportoi.

Postinjakajana työskenteli tällöin 37-vuotias Cynthia Humphreys-Smith. Kun nainen asetti postia Dibblen laatikkoon, rämähti hiirenloukku naisen sormiin kiinni. Valitettavasti naisen käsi oli juuri ehtinyt parantua edellisestä murtumasta, joten loukku teki tavallista enemmän kipeää. Postinjakaja ei nostanut syytettä Dibbleä vastaan, mutta postia ei enää jaeta hänen kotinsa laatikkoon. Dibble joutuu jatkossa noutamaan postinsa itse.