Pariskunta kokeili The Rockin ruokavaliota – 5 200 kilokaloria päivässä riitti

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Rock -nimellä tunnettu näyttelijä Dwayne Johnson tunnetaan huomiota herättävästä fyysisestä kunnostaan, jonka eteen näyttelijä näkee paljon vaivaa. Nyt kaksi rohkelikkoa ottivat haasteen vastaan ja yrittivät syödä edes yhden päivän ajan kuin The Rock.

The Rockin ruokavalio sisältää päivittäin noin 5.200 kilokaloria, mikä on todella suuri määrä ruokaa sekä kokeiluun osallistuvalle miehelle että naiselle. Ruokavalio sisälsi seitsemän lämmintä ateriaa, joiden valmistamisen mies aloitti jo edellisenä iltana.

Yhden vuorokauden aikana miehen ja naisen tuli syödä noin 540 grammaa proteiinia, 80 grammaa rasvaa ja 565 grammaa hiilihydraatteja. Ruokavalion noudattaminen on vaikeaa ja kallista, sillä miehen ruokaostokset yhden päivän aterioita varten tulivat maksamaan noin 83 dollaria.

Yllättävää kyllä, mutta nainen koki aterioiden syömisen paljon helpommaksi kuin mies, joka koki todellisiä vaikeuksia ruokien syömisen suhteen jo neljännen ruoan jälkeen. Nainen menetti ruokahalunsa vasta viimeisen aterian kohdalla.