Bianca Elouise märkänä rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen bikinimalli Bianca Elouise tekee parhaillaan tuloaan julkkismarkkinoille, ja hän on jo saanut paparazzit peräänsä Yhdysvalloissa. Näyttävä kaunotar lomailee parhaillaan Miami Beachilla, jossa hänet on bongattu uimarannalla jo useampaan otteeseen.

Nyt Bianca Elouise nähdään paparazzikuvissa, kun hän esitteli sekä bikinivartaloaan että oman mallistonsa tuoreita bikineitä rantavedessä Miami Beachilla.

26-vuotias Bianca Elouise on australialainen bikinimalli, joka tunnetaan myös The Myra Swim -uimapukumerkin perustajana. Nykyisin Elouise asuu Yhdysvalloissa, jossa hän tekee malliuraa. Vuonna 2014 perustetun Myra-merkin bikinit on tarkoitettu erityisesti naisille, joilla on suuri takapuoli ja rinnat, mutta kapea lantio. Viime aikoina monet julkkikset ovat pukeutuneet näihin bikineihin.

Splash
Splash
Splash
Splash