Päänsärystä eroon ilman särkylääkkeitä – näin se onnistuu!

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset kärsivät välillä päänsäryistä, jonka hoitamiseen on monia erilaisia menetelmiä. Osa ihmisistä ottaa heti annoksen särkylääkettä, osa voi yrittää nukkua kivun pois ja osa voi kääntyä hieman vaihtoehtoisempienkin menetemien puoleen hoitaessaan kipua.

Nyt Wake Up World -yhteisö on jakanut Facebook-sivuillaan videon, jossa esitellään erilaisia luonnollisia menetelmiä, jotka voivat lieventää päänsärkyä nopeasti. Ensimmäinen niistä on tuoreesta sitruunasta puristettava mehu, joka auttaa nopeasti lieventämään kipua. Parhaiten sitruuna toimii kun se sekoitetaan lämpimään veteen, jonne on lisätty myös hieman laadukasta suolaa.

Inkivääri auttaa myös päänsärkyyn sen tulehduksia lieventävien ominaisuuksien ansiosta. Kourallinen manteleita sisältää myös kipua lievittäviä kemikaaleja, joiden avulla kipu voi hälvetä jo 10-15 minuutissa manteleiden syömisen jälkeen. Näiden lisäksi kipua voi lievittää hieromalla piparminttuöljyä otsaan, niskaan ja leukaperiin.

5 Natural Ways To Get Rid of a Headache, Fast

5 Natural Ways To Get Rid of a Headache, Fast#headaches

Publié par Wake Up World sur mercredi 10 mai 2017