StaraTV: Huawei esitteli Honor 9 -älypuhelimen Berliinissä

Digi Lifestyle StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa matkapuhelinmerkkien suosikiksi noussut Huawei esitteli tiistaina uuden Huawei Honor 9 -älypuhelimensa Berliinissä. Stara oli paikalla todistamassa juhlallista tilaisuutta, ja nyt esittelemme uutuuslaitteen videolla. Haastattelussa ovat Huawei Suomen Mika Engblom ja Sofia Lehtimäki.

Huawei Honor 9 jatkaa siitä mihin sen edeltäjä Huawei Honor 8 jäi. Edellinen laite oli Suomessa niin suosittu, että sen seuraaja tuli nyt meillä myyntiin ensimmäisenä maailmassa samaan aikaan Kiinan kanssa. Muut länsimaat joutuvat siis odottamaan vielä.

Katso videoraportti tästä:

Huawei Honor 9 -laitteessa on kaksoiskamera, jossa toinen kameroista on 12- ja toinen 20-megainen. Kuvat yhdistetään ohjelmallisesti parhaan mahdollisen tuloksen aikaansaamiseksi, ja niitä voi käsitellä sovelluksessa monin tavoin.

Sormenjälkitunnistin on nyt tuotu laitteen etuosaan, ja se toimii samalla myös kotinäppäimenä. Android-laitteiden tutut ohjainnapit saa ohjelmoitua ruudun sijaan laitteen alaosan metalliosaan sormenjälkitunnistimen yhteyteen.

Huawei Honor 9 esiteltiin Berliinissä, Kuva: Stara

Uutuudessa on panostettu erityisesti musiikin kuunteluun ja toistamiseen. Laitteen äänentoiston suunnittelussa on ollut mukana Grammy-palkittu Rainer Maillard. Lisäksi Monster-kuulokemerkki on suunnitellut kuulokkeet erityisesti tätä laitetta varten.

Sohvaperunoita ilahduttaa tieto siitä, että Huawei Honor 9 sisältää sisäänrakennetun kaukosäätimen, jolla voi ohjata laitteita televisioista ilmastointiin ja kaikkea siltä väliltä. Staran testissä kodin laitteet löytyivät puhelimesta nopeasti ja toiminta oli saumatonta.