Temptation Islandin Jonne julkaisee ensi yönä singlen: ”Kiertue tulee varmasti jossain kohdassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island -realitysarjan edelliseltä tuotantokaudelta jäi suomalaisten mieliin erityisesti Jonne, jonka letkautukset ja analyysit nousivat sosiaalisessa mediassa lähes kulttisuosioon. Eräs hänen lanseeraamista termeistään oli Elämänpeli. Jonne paljasti tänään Staralle ryhtyvänsä artistiksi.

– Miksei? Ihan vaikka läpällä, jos ei muuta. Pääsen nyt kertomaan ihmisille mun tarinaa ja onko kaikki niin mustavalkoista kuin miltä se on näyttänyt Temppareissa. Koskaan ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan, joten kaikki kortit pitää käyttää ja kivet kääntää. Kaikesta on hyötyä elämässä, Jonne kertoi.

Mr. Elämänpeli -artistinimellä alkavan artistiuran esikoissingle julkaistaan ensi yönä kello 00.00. Stara julkaisee singlen heti tuoreeltaan, joten ensi yönä kannattaa käydä katsomassa musiikkivideo. Jonne valotti Staran haastattelussa miten hänen artistiuransa alkoi ja miten esikoissingleä lähdettiin alunperin työstämään.

– Homma lähtevät usein liikenteeseen, kun ihmiset tapaavat toisiaan ja kun yhteinen sävel löytyy. Sit ryhdytään miettimään, että mitä voitais ryhtyä tekemään. Biitti on tehty tätä biisiä varten. Sanoitukset tulivat minulta. Tosin vähän sitä tuli myös tuotannon puolelta, Jonne kertoi.

Mr. Elämänpeli paljasti, että tarvittaessa hänen musiikkiuransa on pelkkää esikoissingleä pidempi. Tosin uran jatko riippuu pitkälti ensi yönä julkaistavan kappaleen menestyksestä ja vastaanotosta.

– Lyödään näitä sinkkuja nyt eteenpäin. Lisää on varmasti tulossa. Katsotaan nyt ensin tämä sinkku ja millaisen vastaanoton se saa kansalta. Jos sinkku menestyy, niin voidaan alkaa työstää musaa enemmänkin. Jos se on floppi, niin kannattaako uraa jatkaa, jos sillä ei maitoa pysty ostamaan kaupasta. Sitten kannattaa tehdä jotain muuta. Kaikki on omakustanteisia juttuja.

Kuluva kesä on jo melko pitkällä, joten kesän festarikeikoille olisi jo kova kiire. Jonnen tähtäin on nyt loppukesässä, jonne on suunnitteilla jopa oma kiertue.

– Keikkoja ollaan pykäämässä ja kiertue tulee varmasti jossain kohdassa. Yritetään saada loppukesään paikkoja lukkoon ja vilinää ja vilskettä, Jonne kertoo.

Mitä sitten kuuluu Temptation Islandista tutulle Elämänpeli-termille? Jonnen mukaan hyvää, sillä hän on rekisteröinyt sen tavaramerkiksi. Tulossa on siis kokonainen #Elämänpeli-tuoteperhe.

– #Elämänpeli on brändätty ja itse olen rakentanut koko setin, joka kattaa ihan kaiken perseestä perämoottoriin. Paidat, baseball capit, huivit ja ilmeisesti tulossa on vielä luokattoman hyvännäköisiä spinnereitä. Paljon on vetoja ja suunnitelmia työn alla. Tarkoitus on ehkä yhtiöittää koko homma. Kaikki on kuitenkin vielä auki. Päivä kerrallaan mennään, joten aika näyttää.

Stara selvitti, että #Elämänpeli-tavaramerkkiä on haettu 17. toukokuuta. Hakemus on parhaillaan vireillä, ja se kattaa peräti viisi tavara- ja palveluluokkaa. Tavaramerkki tuottaa haltijalleen sen mahdollisen rekisteröinnin jälkeen yksinoikeuden käyttää merkkiä muun muassa vaatteiden, jalkineiden, urheiluvälineiden, lelujen, pelien, viihdejulkaisujen, koulutuksen ja majoituspalvelujen tunnusmerkkinä.

PS: Jonnen mukaan hänen faniensa kannattaa suunnata 4. heinäkuuta, eli Yhdysvaltojen kansallispäivänä, Helsingin Kaivohuoneella järjestettävään tilaisuuteen.