Pidätetty antoi poliiseille Monopolyn Vapaudu vankilasta -kortin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Minnesotassa asuvalle miehelle selvisi taannoin, ettei pidätetyksi joutumiselta välttyminen ole tosielämässä aivan yhtä helppoa kuin Monopoly-lautapelissä. Yrityksen puutteesta miestä ei kuitenkaan voi syyttää.

Poliisit pidättivät Hastingsissa asuvan miehen hänen tekemästään huumausainerikoksesta, kertoo paikallinen Fox 9 -uutissivusto. Viimeisenä oljenkortenaan mies yritti antaa poliiseille Monopolyn Vapaudu vankilasta -kortin.

Arvatenkaan temppu ei auttanut, mutta poliisit saivat tapauksesta ainakin hyvät naurut. Dakotan piirikunnan seriffin toimisto jakoi nimittäin myöhemmin Facebookissa kuvan miehen heille antamasta kortista.

– Arvostamme huumoria! Apulaisseriffi Vai otti viikonloppuna kiinni herrasmiehen, jolla oli pidätysmääräys. Hän kantoi Monopoly-korttia mukanaan kaiken varalta. Yritys hyvä kymppi!, Facebook-päivityksessä luki.

 

We appreciate the humor! Deputy Vai arrested a gentleman this weekend on an outstanding warrant. He carried this Monopoly card just in case. "A" for effort!

Publié par Dakota County Sheriff's Office sur lundi 26 juin 2017

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat