Pidätetty antoi poliiseille Monopolyn Vapaudu vankilasta -kortin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Minnesotassa asuvalle miehelle selvisi taannoin, ettei pidätetyksi joutumiselta välttyminen ole tosielämässä aivan yhtä helppoa kuin Monopoly-lautapelissä. Yrityksen puutteesta miestä ei kuitenkaan voi syyttää.

Poliisit pidättivät Hastingsissa asuvan miehen hänen tekemästään huumausainerikoksesta, kertoo paikallinen Fox 9 -uutissivusto. Viimeisenä oljenkortenaan mies yritti antaa poliiseille Monopolyn Vapaudu vankilasta -kortin.

Arvatenkaan temppu ei auttanut, mutta poliisit saivat tapauksesta ainakin hyvät naurut. Dakotan piirikunnan seriffin toimisto jakoi nimittäin myöhemmin Facebookissa kuvan miehen heille antamasta kortista.

– Arvostamme huumoria! Apulaisseriffi Vai otti viikonloppuna kiinni herrasmiehen, jolla oli pidätysmääräys. Hän kantoi Monopoly-korttia mukanaan kaiken varalta. Yritys hyvä kymppi!, Facebook-päivityksessä luki.

 

We appreciate the humor! Deputy Vai arrested a gentleman this weekend on an outstanding warrant. He carried this Monopoly card just in case. "A" for effort!

Publié par Dakota County Sheriff's Office sur lundi 26 juin 2017