Adelen äänihuulet vaurioituneet – viimeisetkin keikat peruttu!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja Adele järkytti hiljattain faninsa vihjaamalla jäävänsä pois esiintymislavoilta. Tähden oli kuitenkin määrä esiintyä vielä neljä viimeistä kertaa Lontoon Wembleyn stadionilla. Nyt Adelen kaksi viimeistä esiintymistä Lontoossa on jouduttu perumaan.

Laulajan Facebookissa jakaman viestin mukaan syy piilee hänen vaurioituneissa äänihuulissaan.

– Lääkärin suosituksesta johtuen en voi esiintyä viikonloppuna. Olisi vähäteltyä sanoa, että olen asiasta murheenmurtama, Adele kirjoitti.

Tähden mukaan hän halusi viimeisten keikkojen toteutuvan niin kovasti, että oli jopa valmis esiintymään huulisynkan avulla. Peruttuja esiintymisiä yritetään siirtää uusille päivämäärille. Mikäli se ei kuitenkaan onnistu, saavat lippujen ostajat rahansa takaisin.

Adelen fanit kokoontuivat perumisen myötä Wembleyn stadionin ulkopuolelle. The Independent-lehden mukaan he osoittivat tukensa laulajalle esittämällä omia tulkintojaan hänen kappaleista. Videot cover-versioista levisivät verkossa Sing for Adele, eli laula Adelelle -tunnisteella.

Adele esiintyi viimeisen kiertueensa aikana yhteensä 121 kertaa. Lontoon Webleyn stadionille suunniteltujen keikkojen oli määrä toimia kiertueen viimeisinä esiintymisinä.

 

Publié par Adele sur vendredi 30 juin 2017