Kaikkien aikojen äijälaukku! Käy eräjormailuun ja urbaaniin oleskeluun

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Miehet suosivat yleensä kestäviä ja käytännöllisiä asusteita, jotka sopivat moniin eri tilanteisiin. Yeti-laukkuvalmistaja on tuonut markkinoille kassin, joka täyttänee monen kaksilahkeisen kriteerit. Se on suunniteltu kestämään.

Yeti-valmistajan Panga-mallisto on putkikassien aatelia. Vedenkestävät laukut ovat sopivan äijämäisiä väritykseltään että materiaaliltaan. Panga-putkikassit ovat tyylikkäitä ja suunniteltu erityisesti eräjormailuun sopiviksi.

Yeti on aiemmin tuonut markkinoille muun muassa kylmälaukkuja kalastajien käyttöön, joten valmistajan tiedossa on haasteellisten olosuhteiden vaatimukset. Putkikassi on kuitenkin yksinkertaisen ulkonäkönsä vuoksi oivallinen myös kaupunkimatkusteluun nylon-pinnoitteen, vahvennettujen kahvojen ja monikäyttöisten taskujen ansiosta.

https://www.instagram.com/p/BV8g9cFll6M/