Pierce Brosnan paljasti rantakuntonsa – täydellinen isävartalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Pierce Brosnan muistetaan erityisesti kahdesta uransa huippukohdasta, joista toinen oli James Bond -elokuvien päärooli ja toinen oli Mamma Mia! -musikaalielokuva. Näistä jälkimmäinen saa jatko-osan 20. heinäkuuta 2018, ja fanit toivovat Brosnanin olevan mukana elokuvassa.

Nyt Pierce Brosnan on kuitenkin viettämässä rentoa lomaa Havaijilla, jossa hän käytti Yhdysvaltojen kansallispäivän odotuksen rennosti lenkkeilemällä rannalla.

Samalla vahvistui, että takavuosien timmi vartalo ja lihaksikas vatsa olivat saaneet antaa tilaa tyylikkäästi ikääntyneelle ja trendikkäälle isävartalolle. Taannoin nimittäin kerrottiin, että isävartalot ovat kasvava trendi varsinkin näyttelijämiesten keskuudessa.

Splash
Splash