Stara Pierce Brosnan

Viihdeuutiset

Pierce Brosnanin charmi periytyi pojalle – Dylan on upea miesmalli

James Bondin roolia näytellyt Piece Brosnan on ylpeä jälkikasvustaan. Dylan Brosnan on kuin isänsä perikuva ja hän on hurmannut monet muotitalot charmillaan. 17-vuotias nuorimies on valittu yhdeksi Yves Saint Laurentin miesmalliksi ja hänestä otetut kuvat on julkaistu netissä.

Dylanille povataan suurta menestystä mallinuralla, mikäli nuorukainen on siitä kiinnostunut. Useat muotitalot ovat kosiskelleet häntä, ja hiljattain Dylan osallistui Yves Saint Laurent muotikuvauksiin. Komistuksesta otetut kuvat ovat upeita ja nuori Brosnan erittäin kuvauksellinen.

Daily Mail -lehden mukaan Dylan asuu Kaliforniassa ja opiskelee elokuva-alaa. Brosnan on kiinnostunut kuvaamisesta ja panostaa siihen liittyviin opintoihin. Nuorukainen on myös musikaalisesti lahjakas ja muusikon ura kiehtoo Dylania. Lahjakkaalle Brosnanilla on monet ovet avoinna ja jää nähtäväksi mihin uravalintaan hän päätyy.

Viihdeuutiset

James Bond -tähden vaimo esitteli bikinikurvinsa

Irlantilaistähti Pierce Brosnan menetti äskettäin tyttärensä Charlotten, joka menehtyi 42-vuotiaana. Neitokaisen vei mennessään munasarjasyöpä. Sittemmin Brosnan on perheineen sulatellut asiaa Havaijilla.

Hänet on nyt ikuistettu paparazziotoksiin vaimonsa Keely Shaye Smithin kanssa. Kun Pierce itse jätti rantaryijyn esittelyn tällä kertaa väliin ja puhui paita päällä puhelimassa, kuvaajien silmänilona oli meressä bikineissään polskiva vaimo, jossa on niin sanotusti sitä jotain, mistä ottaa kiinni.

Kurvikas Keely-kaunotar on ollut James Bond -tähden elämässä jo vuosia. Pari tapasi toisensa Meksikossa vuonna 1994 ja he menivät naimisiin vuonna 2001 Irlannissa. Heillä on kaksi poikaa, Dylan ja Paris. Brosnanilla on myös yksi poika aikaisemmasta liitostaan, minkä lisäksi hän on isäpuoli menehtyneen entisen vaimonsa jo aikuiselle Christopher-pojalle.

Viihdeuutiset

Harmaantunut James Bond -tähti esitteli rantaryijynsä

Irlantilainen näyttelijä Pierce Brosnan tunnetaan parhaiten James Bondin roolista. Äskettäin 60-vuotias Pierce kohtasi suru-uutisen, sillä mies menetti 42-vuotiaana munasarjasyöpään kuolleen Charlotte-tyttärensä. Parhaillaan näyttelijäkomistus lomailee Havaijilla.

Brosnan lomaili Yhdysvaltojen paratiisisaarella yhdessä vaimonsa Keely Shaye Smithin kanssa. Pariskunta polskutteli ja snorklasi meressä. Pierce on kerryttänyt silminnähden ikääntyneen miehen charmia ulkonäköönsä ja hän intoutui vilkuttelemaan faneilleen.

Munasarjasyöpä vei aikoinaan myös Brosnanin entisen vaimon, Cassandra Harrisin. Hän sai naisen kanssa yhden lapsen, Seanin, ja adoptoi tämän kaksi lasta, Charlotten ja Christopherin. Harris kuoli munasarjasyöpään vuonna 1991. Brosnan meni uudelleen naimisiin amerikkalaisen toimittajan, Keely Shaye Smithin kanssa. Parilla on kaksi lasta, Dylan ja Paris.

Viihdeuutiset

James Bond -tähti kohtasi suuren surun: ”Sydämemme ovat murtuneita menetyksestä”

Irlantilainen näyttelijä Pierce Brosnan tunnetaan parhaiten James Bondin roolista. Mies nähtiin neljässä agenttielokuvassa, joista viimeisin oli vuonna 2002 nähty Kuolema saa odottaa.

60-vuotias Pierce on nyt kohdannut suru-uutisen, sillä mies menetti vastikään Charlotte-tyttärensä, joka kuoli 42-vuotiaana munasarjasyöpään. Sama sairaus vei aikoinaan mennessään Brosnanin entisen vaimon, Cassandra Harrisin. Tytär menehtyi kotonaan Lontoossa perjantaina.

– Kesäkuun 28. päivänä rakas tyttäreni Charlotte Emily lähti ikuiseen elämään antaen periksi munasarjasyövälle. Hän oli miehensä Alexin, lastensa Isabellan ja Lucasin ja veljiensä Christopherin ja Seanin ympäröimä, kertoi Pierce tapauksen jälkeen Daily Mail -lehdelle.

– Charlotte taisteli syöpää vastaan rohkeudella ja myötätunnolla. Sydämemme ovat murtuneita tyttäremme menetyksestä. Rukoilemme hänen puolestaan, ja että tähän viheliäiseen tautiin keksitään pian parannuskeino.

Pierce Brosnan oli aiemmin naimisissa australialaisen näyttelijä Cassandra Harrisin kanssa. Hän sai naisen kanssa yhden lapsen, Seanin, ja adoptoi tämän kaksi lasta, Charlotten ja Christopherin. Harris kuoli munasarjasyöpään vuonna 1991. Brosnan meni uudelleen naimisiin amerikkalaisen toimittajan, Keely Shaye Smithin kanssa. Parilla on kaksi lasta, Dylan ja Paris.

Viihdeuutiset

Daniel Craig ei olekaan kovaotteisin Bond – huonoin flaksi myös petihommissa

Uusi James Bond -elokuva Skyfall saa pian ensi-iltansa, ja elokuvassa salaisen agentin roolissa nähdään jälleen Daniel Craig. Hänen elokuvissaan Bond-hahmo on kokenut selvän muodonmuutoksen, kun tyylikkäästä naistenmiehestä on tullut rujo tappaja. Vaikutelma on kuitenkin puutteellinen.

The Economist -lehti on nyt nimittäin tutkinut eri Bond-tähtien statistiikkaa tapettujen ihmisten, valloitettujen naisten ja juotujen drinkkien saroilla per elokuva. Craigin esittämä Bond nousee ykköseksi ainoastaan juomapuolella, sillä kovaotteisuudestaan huolimatta hänen surmaamiensa roistojen määrä jää kauas listaykkösestä.

Ylivoimainen listaykkönen ja verenhimoisin salainen agentti on Pierce Brosnanin esittämä James Bond, jolla on keskimäärin tilillään lähes kaksi kertaa niin paljon tappoja kuin Craigin Bondilla. Brosnan on surmannut 19 roistoa per elokuva, kun Craig on jäänyt kahdeksaan. Brosnan selättää Craigin myös valloitusten määrässä, joskin niiden ykkönen on kuitenkin George Lazenbyn esittämä Bond. Kaikkein heikoin flaksi naisten suhteen on käynyt Daniel Craigilla.

Viihdeuutiset

Bond-tähden ”mökkivuokra” 200 000 euroa kuukaudessa – katso kuvat

Hollywood-komistus Pierce Brosnan nähtiin ensimmäisen kerran James Bondin roolissa vuonna 1995 ensi-iltansa saaneessa elokuvassa 007 ja Kultainen silmä. Sittemmin hänet nähtiin salaisena agenttina yhteensä neljässä Bond-elokuvassa.

Esimerkiksi Mamma Mia -elokuvassa hienon roolin tehnyt Pierce Brosnan on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa viihdelehtien otsikoista. Nyt hän on pannut Los Angelesin liepeillä Malibun Broad Beachin luksusalueella sijaitsevan Orchid House -asuntonsa vuokralle.

Hänen ökyrikkaat faninsa voivat siis kokeilla millaista olisi elää Hollywood-tähtenä. Siihen tosin tarvitaan hieman rahaa, sillä viikon vuokrahinta on huikeat 200.000 euroa. Naapureina ovat esimerkiksi Steven Spielberg, Mel Gibson, Goldie Hawn, Sylvester Stallone ja Robert Redford.

59-vuotias Pierce Brosnan oli taannoin saamassa syytteen paparazzin pahoinpitelystä, mutta onnistui sopimaan sen rahalla ennen oikeudenkäyntiä.