Tämäkö on huippumuotia? Bellan asu paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallitulokas Bella Hadidin ja poptähti The Weekndin suhteen päätyttyä mies siirtyi melko nopeasti toiseen kaunottareen. Hadid on kertonut edelleen yrittävänsä toipua ensirakkautensa menettämisestä ja erosta, mutta The Weeknd alkoi kuitenkin hyvin nopeasti seurustelemaan laulaja Selena Gomezin kanssa. Sittemmin suhdekohu on jo laantunut, ja kukin jatkanut elämäänsä.

Nyt Bella on kuvattu Pariisissa, jossa hän tähditti Paris Haute Couture Fashion -muotiviikkoon kuulunutta Alexandre Vauthierin muotinäytöstä. Catwalkilla astelleen mallikaunottaren muodot eivät pysyneet kokonaan piilossa.

Bella Hadid on viime aikoina näyttänyt viihtyvän muun muassa mallina työskentelevän australialaisen Jordan Barrettin kanssa. Hän näytti taannoin poikaystävänsä parvekkeelta takapuolta alhaalla odottaneille paparazzeille.

Splash
Splash
Splash
Splash