Natalia Borgesin bikinipeppu jäi naamarin varjoon – mitä ihmettä tässä tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden todennäköisistä tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka nousi viime vuonna useita kertoja paparazzien tähtäimiin.

Nyt Natalia on ihmetyttänyt poseeraamalla Miamissa bikineissä, mutta jonkinlainen naamarin kasvoillaan. Erityisesti timmistä bikinipepustaan tunnetun kaunottaren vartalo jäi tällä kertaa toiseksi, kun päähuomio kiinnittyi erikoiseen naamariin.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.

Splash
Splash
Splash
Splash