Talossa oli liian hiljaista – äiti löysi lapsensa pahanteossa

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten kanssa talossa ei ole koskaan hiljaista hetkeä. Jos hiljainen hetki kuitenkin tulee silloin, kun lapset ovat keskenään toisessa huoneessa leikkimässä, vanhemmat tietävät usein lastensa olevan tekemässä jotain kiellettyä. Eräs äiti löysi lapsensa ja taaperonsa tällä kerralla leikkimästä voipaketin kanssa.

Perheenäiti Jodi Hargraves oli löytänyt lapset heidän huoneestaan leikkimästä voin kanssa. Äiti oli tuonut pikkuiset kylpyhuoneeseen, laittanut kameran päälle ja alkanut kuvaamaan miestään varten lasten selitystä siitä miksi heillä on voita käsissään, vartalossaan ja hiuksissaan.

Kolmevuotias Jaxson tietää tehneensä väärin ja yrittää selittää, että hän laittoi voin vain takaisin jääkaappiin. Jaxson keksi antaa yhdeksi selitykseksi myös sen, että hän halusi tehdä pannukakkuja. Ilmeisesti pannukakkuja yritettiin leipoa voin kanssa kaksivuotiaan pikkuveljen Maisonin hiuksista, sillä pojat olivat peitelleet pikkuisen pään kokonaan voilla.