Varattu mies ehdotti syrjähyppyä – naisen vastaus veti maton alta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa avioliittoon ajautuneista mätäpaiseista hakee aktiivisesti jännitystä elämäänsä uskottomuuden avulla. Yksi heistä lähetti Facebookin kautta viestiä niin ikään tahollaan naimisissa olleelle naiselle. Hän sai ansionsa mukaan.

Varattu mies kysyi naista treffeille Facebookin kautta. Nainen kertoi olevansa naimisissa, eikä siten haluaisi tavata miestä, vaikka olikin imarreltu saamastaan huomiosta. Mies vastasi naiselle, että oli itsekin varattu, mutta tapaaminen voisi olla silti hauskaa. Naisen vastaus seivästi miehen sydämen.

– Kun minulla viime vuonna todettiin syöpä, en pystynyt kertomaan asiasta lapsilleni. Mieheni joutui kertomaan heille minun olleen kipeä. Hän piti minusta huolta lukuisten leikkausten ajan, antoi verenohennuslääkkeitä pistoksina ja piti minua kädestä kiinni käydessäni läpi kemoterapiaa. Päässäni soi tällöin erään kappaleen sanat, jossa hoetaan: ”Rakas näkee toisen kuolevan”. Joten kysymykseni sinulle on…Kuka katsoo kun sinä kuolet? Hoida asiasi kuntoon ja lopeta minulle viestitteleminen.

Don’t call down the thunder…