Tieraivon karmea seuraus – sivullisen auto lensi katolleen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ratin takana raivoaminen aiheuttaa vaaratilanteita sekä tieraivon kohteena oleville tienkäyttäjille että viattomille sivullisille. Yhdysvaltojen Santa Claritassa on kuvattu video, jolla nähdään kahden liikenteen seassa kiukkuilevan kuskin aiheuttamat vahingot. Tämä on totta.

Moottoripyöräilijä ja henkilöauton kuljettaja ovat ajautuneet nokittelemaan toisiaan viisikaistaisella moottoritiellä. Moottoripyöräilijä potkaisee autoa, joka ajautuu moottoritien keskikaidetta päin. Henkilöauton kuljettaja yrittää mitä ilmeisimmin suistaa moottoripyöräilijän ulos tieltä, mutta törmää keskikaiteeseen kimmoten siitä takaisin moottoritielle.

Lopulta henkilöauto sinkoutuu kohti lava-autoa, jonka kuljettajalla ei ole osaa tai arpaa alkuperäisten kahinoitsijoiden välienselvittelyihin. Lava-auto lentää katolleen. Geekologie-sivuston mukaan kukaan ei loukkaantunut vakavasti, mutta ajoneuvot kärsivät kolarissa pahoin. Moottoripyöräilijä onnistui pakenemaan ennen poliisien saapumista.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.