Kaikkien aikojen kesävideo – veden päällä liitoa ja oluen juomista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ammatikseen liirtolautaileva Austin Keen on julkaissut Instagramiin videon, joka saa osakseen tykkäyksiä kuin hevonen paarmoja helteellä. Kesäisellä taltioinnilla nähdään, kuinka liirtolautailija ylittää hotellin uima-altaan ja juo oluen suorituksen päätteeksi.

Elämän onnellisimmat hetket ovat yleensä yksinkertaisia momentteja, jolloin tuntee olevansa yhtä maailmankaikkeuden kanssa. Austin Keen on oiva esimerkki siitä, kuinka elämisestä tulee nauttia täysin rinnoin. Mies liitää liirtolaudallaan Cabo San Lucasin hotellialtaan yli ja nauttii pullon olutta.

Videossa kiteytyy monta mieltä lämmittävää tekijää. Ilta-aurinko, uima-allas, leppoisa tunnelma, maittava juoma ja onnellisuus pienistä asioista. Skimboardauksessa yhdistyvät lainelautailu ja rullalautailu. Kaliforniassa asuva Austin Keen on 27-vuotias.