Uutistenlukijan mittari täyttyi – luovutti kesken lähetyksen ja heitti paperit ilmaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suorissa lähetyksissä on aina mukana riskikerrointa, jonka vuoksi uutistenlukijoille ja reporttereille sattuu suhteellisen usein nauruhermoja kutkuttavia tapahtumia. Tällä kertaa valokeila osuu KOAT 7 -uutiskanavan ankkuri Doug Fernandeziin.

Kaikki tietävät sen päivän, kun mikään ei onnistu. Silloin nukkuu pommiin, läikyttää kahvin, jää tienvarteen autolla ja unohtaa kännykän kotiin. Emme tiedä, minkälainen päivä Doug Fernandezillä oli ollut, mutta tiedämme, että töissä se ei ainakaan sujunut tavalliseen tapaan.

Nettiin on julkaistu video, jolla uutistenlukija odottaa kenttäreportterin raporttia KOAT Action Newsille. Naisen on tarkoitus kertoa Albuquerquessa tapahtuneesta ammuskelusta. Valitettavasti raporttia ei saada heti livelähetykseen teknisten ongelmien vuoksi. Kun se viimein onnistuu, heittää turhautunut Fernandez paperinsa ilmaan ikään kuin haistattaen koko päivälle.