Jessica Simpson julkaisi peppukuvansa Instagramissa: ”Suutele takapuoltani 36”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Jessica Simpson on ollut myös mukana suunnittelemassa hänen nimeään kantavaa vaatemallistoa. Entinen realitytähti on tehnyt viime aikoina valtavasti rahaa rakentamallaan bisnesimperiumillaan, joten kukaan ei enää kyseenalaista hänen bisnesvaistojaan.

Nyt Jessica on täyttänyt 37 vuotta ja haistattanut samalla pitkät 36-ikävuodelleen näyttävästi. Hän nimittäin julkaisi Instagramissa valokuvan itsestään lekottelemassa uima-altaassa. Kuvatekstissä hän totesi, että 36 ikävuosi saa suudella hänen peppuaan.

37-vuotias kahden lapsen äiti Jessica Simpson kertoi taannoin Women’s Health -lehden haastattelussa, että hän on ankara itseään kohtaan ja ajattelee, että aina on jotakin parannettavaa. Tällä hetkellä hän on kuitenkin oppinut rakastamaan vatsaansa, joka on kasvattanut sisällään kaksi lasta ja läpikäynyt melkoisen muutoksen viime vuosien aikana.

https://www.instagram.com/p/BWYjozvgYHz/