Sampo Kaulanen palasi Selviytyjät-kuvauksista: ”Yksi mun elämäni raskaimmista ajanjaksoista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen poistui sosiaalisesta mediasta 4. kesäkuuta, kun hän suuntasi Filippiineillä viidakkoon yhdessä muiden suomalaisjulkkisten kanssa. He osallistuivat Selviytyjät-realityohjelman kuvauksiin. Nyt, yli kuukauden jälkeen, Kaulanen palasi someen.

– Hyvin valvotun yön jälkeen on mahtava jatkaa matkaa! Ainaki tässä paikassa Philippiinot ovat tosi ystävällisiä! — pyörällä päästään paikassa Manila, Sampo kirjoitti viimeisessä päivityksessään matkalla viidakkoon.

Hetki sitten Kaulanen teki kovasti odotetun paluun sosiaaliseen mediaan. Hän julkaisi itsestään kuvan yli kuukauden kestäneen viidakkoreissun jälkeen. Ohjelman tapahtumista hän ei luonnollisestikaan paljastanut vielä mitään.

– Hippi, Kaulanen totesi lyhyesti julkaistessaan itsestään valokuvan väsyneen näköisenä, ilmeisesti olut kädessä ja viidakkoparta yhä ajamatta.

Toisessa tuoreessa päivityksessä Sampo julkaisi kuvan Helsinki-Vantaan lentokentältä, jossa hän tapasi viimein Minttu-vaimonsa. Samalla hän kertoi hieman rankan reissun kokemuksistaan.

– Nonii. Näin on meidän 6 viikkoa tullut päätökseen. Yksi mun elämäni raskaimmista ajanjaksoista, ei vain ikävän puolesta vaan miten yksi ihminen voikaan jakaantua. Löysin itsestäni sellaisia piirteitä, osa pidettäviä ja osa sellaisia joista luovun mielelläni. Nyt opetellaan uutta rytmiä ja toivutaan tästä itse kukin, Kaulanen kirjoitti.

Kansainväliseen Survivor-formaattiin perustuvassa realitysarjassa 30.000 euron voittopotista oli kilpailemassa 16 suomalaista julkkista, kuten esimerkiksi Sampo Kaulanen, Kalle Palander, Musta Barbaari, Sara Chafak, Cristal Snow ja Janni Hussi. Filippiineillä kuvattu realitysarja nähdään Nelosella keväällä 2018.