Huumeparoni Pablo Escobarin loma-asunnosta luksushotelli

Matkailu · Terhi Piiroinen

Taidevälittäjä Lio Malca osti vuonna 2003 kymmenen vuotta Meksikon Tulumissa tyhjillään olleen kartanon. Kiinteistö kuului aikoinaan huumekartellia johtaneelle Pablo Escobarille. Nyt se on remontoitu luksushotelliksi ja kulkee nimellä Casa Malca.

1980-luvulla rakennettu merenranta-asunto on muutettu 35-huoneiseksi ökyhotelliksi. Ekoystävällinen hotelli on tarkoitettu asiakkaille, joilla on varaa maksaa yhdestä yöstä yli 450 euroa. Huoneista on suora kulku hotellin omalle yksityishiekkarannalle.

Paikallisten asukkaiden mukaan alkuperäinen kiinteistö rakennettiin hieman ennen huumeparoni Pablo Escobarin kuolemaa. Talossa oli tällöin kolme uima-allasta, kattoterassi ja maanalainen höyrysauna. Nykyinen omistaja on sisustanut kiinteistön arvokkaalla taiteella ja arvoesineillä kunnioittaakseen sen entistä loistoa, Cool Hunting uutisoi.

Room 19 ⠀ #casamalca #casamalcamagic @kennyscharf ⠀ ⠀

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on

From paradise with 💙 #HeavenOnEarth #WeekendVibes #CasaMalcaMagic #CasaMalca #Tulum

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on

👁 Anything But Ordinary 👁 #WelcomeToParadise #CasaMalcaMagic #CasaMalca

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on

This must be the place. 📸 @sickerthanyouraverage #CasaMalca #CasaMalcaMagic #Tulum #Mexico

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on

https://www.instagram.com/p/BDJCV5usIyw/