Floyd Mayweather ja Conor McGregor kohtasivat – puvuntakista paljastui eeppinen yksityiskohta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nyrkkeilytähdet Floyd Mayweather ja Conor McGregor ottavat pian yhteen nyrkkeilymaailman tämän hetken odotetuimmassa ottelussa Las Vegasissa. Ennen kehään pääsyä mediahuomiosta otetaan kaikki irti muun muassa lehdistötilaisuuksissa järjestettävillä ottelijoiden tapaamisilla.

Nyt irlantilaisen McGregorin takki on noussut valtavaksi nettihitiksi. Floyd Mayweather ja Conor McGregor kohtasivat toisensa mediakiertueellaan nyt Los Angelesin Staples Centerissä, jossa erityishuomio kiinnittyi Conor McGregorin puvuntakkiin ja sen kuosiin.

Tarkemmassa tarkastelussa nimittäin selvisi, että nyrkkeilijä sivalsi tulevaa vastustajaansa myös tyylikkäällä pukeutumisellaan. Takissa oli nimittäin lähes liituraidaksi käsitettävää katkoviivaa, jossa luki pienenpienellä tekstillä ”FUCK YOU”. Viesti oli osoitettu luonnollisesti Mayweatherille.

Splash
Splash
Splash