Kentucky Fried Chicken julkaisi oman älypuhelimen

Digi Ruoka · Tim Isokivi

Kanaruokiin erikoistuneen Kentucky Fried Chicken -ketjua ei Suomessa ole toistaiseksi nänty, mutta monissa maissa se lukeutuu suosituimpiin pikaruokaravintoloihin. Esimerkiksi kiinalaisten keskuudessa se on nauttinut suosiosta jo 30 vuoden ajan.

Kentucky Fried Chicken juhlistaa 30-vuotista taivaltaan Kiinassa omalla älypuhelimellaan. Ketju on ryhtynyt yhteistyöhön Huawei-yhtiön kanssa tuodakseen markkinoille rajoitetun erän punaisia KFC-puhelimia. Laitteen kuorta koirstaa KFC:n perustajan, Harland ”eversti” Sandersin kasvojen kuva.

Noin 140 euroa maksavassa puhelimessa on kolmen gigatavun RAM-muisti, 32 GB:n tallennustila ja sormenjälkitunnistin. Laitteessa on valmiiksi ladattuna KFC:n oma sovellus ja K-Music, jolla käyttäjät voivat itse päättää mitä musiikkia ravintolassa soi heidän vieraillessaan siellä.