Poliisi pysäytti autoilleen 11-vuotiaan – äiti oli antanut luvan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Texasissa asuvaa naista syytetään kahden lapsensa hengen vaarantamisesta. Hänen kerrotaan antaneen 11-vuotiaalle tyttärelleen luvan ajaa henkilöautoa, jonka kyydissä oli tytön pikkuveli.

Pasadenan oli pysäyttänyt 20 kilometrin tuntivauhtia 15 kilometrin tuntinopeuden alueella ajaneen autoiljan. Ajoneuvon kuljettaja osoittautui vasta 11-vuotiaaksi tytöksi. Auton kyydissä oli myös hänen 10-vuotias pikkuveljensä.

Äiti paljasti poliiseille lasten olleen vierailulla tätinsä luona. Naisen oli määrä toimittaa lapset kotiin, mutta hän olikin päättänyt kysyä äidiltä voisiko tyttö ajaa noin neljän kilometrin matkan itse. Lasten 25-vuotias äiti oli vastannut myöntävästi.

– Luojan kiitos kukaan ei loukkaantunut autossa tai liikenteessä, Pasadenan poliisilaitoksen Vance Mitchell totesi ABC 13 -uutissivustolle.

Äiti oli kertonut antaneensa tytön ajaa autolla ennenkin. Tämä oli kuitenkin ensimmäinen kerta, kun pikkuveli oli mukana kyydissä. Lapset ovat parhaillaan sukulaisten huostassa poliisien tutkiessa tapausta.