Estoton mummo innostui baseball-ottelussa – vilautteli videotaululla!

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Urheiluottelun hurmokselle antautuminen ei selkeästi kysy ikää. Taannoin eräs baseball-ottelua Los Angelesissa seurannut vanha nainen innostui jopa vilauttelemaan yleisölle pelin aikana.

Los Angeles Dodgersin ja Kansas City Royalsin välistä ottelua seurannut vanhus intoutui tanssimaan yleisön keskellä, ja päätyi pian stadionin videotaululle. Saamastaan huomiosta innostuneena mummo innostui nostamaan paitaansa, paljastaen rintaliivinsä kameralle.

– Tällaista ei juuri näe baseball-stadioneilla, Dodgersin riveissä pelaava Cody Bellinger totesi Associated Press -uutistoimiston mukaan.

Stadionin videomateriaalia editoivien työntekijöiden kerrotaan saaneen tapauksen johdosta hyvät naurut. Dodgers päätyi voittamaan otteliun 5-4, joten mummon yllättävästä kannustuksesta saattoi olla joukkueelle jopa apua.