Summer Up kokosi Lahteen 14 000 festarivierasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna vietetty Summer Up -festivaali kokosi Lahden Mukkulan tapahtumapuistoon yhteensä 14.000 juhlijaa. Kaksipäiväinen urbaaniin musiikin Lahen Puutarhajuhla toi esiintymislavoille yhteensä parikymmentä kotimaista ja kansainvälistä alan kärkinimeä.

– Kävijätavoitteemme täyttyi, mikä on hieno asia. Tämä luo uskoa tulevan tapahtuman kehittämiselle. Paikalla oli paljon iloisia ihmisiä ja aurinko helli juhlakansaa koko viikonlopun ajan. Asiakkaat olivat tyytyväisiä festarin ohjelmaan ja palveluihin, kommentoi tuottaja Erik Jääskeläinen.

Suurimmat festariyleisöt vetivät kansainväliset tähdet, jenkkiräppärit Post Malone, Machine Gun Kelly ja G-Eazy sekä kotimaisista artisteista yllätyspaluun tehnyt Pikku G. Summer Up järjestetään Lahden Tapahtumapuistossa ensi kesänä 13.-14.7.2018. Lisäksi ohjelmaa on tulossa Lahden Torille.

– Yhteistyö Lahden kaupungin kanssa on ollut sujuvaa, joten haluamme kiittää kaupungin edustajia koko festivaalin puolesta, kommentoi Jääskeläinen.