Mies haluaa näyttää vesinokkaeläimeltä – venyttää alahuultaan nokaksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaakkois-Australiassa elävä vesinokkaeläin on erikoinen luonnonoikku. Se määritellään nisäkkääksi, mutta silti sillä on nokka, se munii ja elää vedessä. Jenya Bolotov haluaa olla maailman ensimmäinen – ja todennäköisesti myös ainoa – vesinokkaeläintä muistuttava ihminen.

Erikoisella ulkonäöllä varustettu Jenya Bolotov on venäläinen mies, joka on käyttänyt vuosia elämästään ulkonäkönsä radikaaliin muokkaamiseen. Miehen haaveena on näyttää harvinaislaatuiselta vesinokkaeläimeltä, minkä vuoksi hän on muun muassa venyttänyt alahuultaan levymäiseksi.

– Ulkoisesti näytän vesinokkaeläimeltä. Tunnen kuitenkin sielultani olevani lintu. Vesinokkaeläimet ovat voimaeläimiäni, jotka tulevat myös uniini, Bolotv kertoi News Dog TV:lle.