Koira nukkui sikeästi – mutta sitten ruokakippo kolahti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat ovat hyvin persoja herkuille, ja osa koirista innostuu jopa omasta päivittäisestä kuivamuonastaan. Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa pieni koiranpentu herää päiväuniltaan heti kun on ruoka-aika.

Facebookissa on alkanut leviämään todella hellyttävä video sohvalla sikeästi nukkuvasta koiranpennusta, joka herätetään syömään. Koira nukkuu rauhallisesti päiväuniaan aavistamatta sitä, että sen ruokakulho on asetettu pennun vierelle. Koira herää kuitenkin heti kun se alkaa kuulemaan, että ruokaa kaadetaan ruokakippoon.

Koiranpentu on oppinut tunnistamaan oman ruokakipponsa äänen ja herää ruoan kaatamiseen heti kun kuulee tutun rapinan. Ruoan kaataminen näyttää toimivan paremmin kuin mikään herätyskello, ja koira herääkin välittömästi hyvin pirteänä ja valmiina syömään kesken uniensa.

Better than any alarm clock

Publié par Multiple Bamboozle Disorder Memes sur samedi 15 juillet 2017