Miranda Kerr esitteli häämeikkinsä – näin helposti se syntyy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Miranda Kerr ja Snapchatin toimitusjohtaja Evan Spiegel menivät toukokuussa naimisiin seurusteltuaan kaksi vuotta. 34-vuotias malli ja 27-vuotias miljardööri menivät naimisiin pienessä ja intiimissä hääseremoniassa, joka järjestettiin Spiegelin kotona 45 häävieraan läsnäollessa.

Miranda Kerrin hääpuku oli näyttävä Diorin puku, jonka inspiraationa toimi ikoninen Grace Kellyn hääpuku. Ison puvun tasapainona luonnonkaunis Kerr päätti tehdä itselleen hyvin kuulaan ja kauniin meikin, joka häneltä onnistuu itseltään hyvin lyhyessä ajassa vain muutamia tuotteita käyttäen ja ilman stressiä.

Miranda Kerr esittelee Voguen julkaisemalla videolla miten hän tekee oman häämeikkinsä. Häämeikki keskittyy hyviin ihonhoitotuotteisiin, kuulaisiin pohjustustuotteisiin ja vaaleanpunaiseen poskipunaan, jota kaunotar levittää myös poskipäiden lisäksi luomilleen. Tyylin kruunaa vielä ripsiväri ja roosa huulipuna, jonka jälkeen kauniin luonnollinen ja romanttinen häämeikki on valmis.