Miimikolla paloi pinna – raivokohtaus suorassa lähetyksessä!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaduilla sanattomasti esiintyviltä miimikoilta vaaditaan lujia hermoja ja taitavaa roolissa pysymistä, mutta heidänkin kärsivällisyydellä on verkossa levinneen videon perusteella rajansa. Siinä miimikon raivokohtaus on päätynyt suoraan tv-lähetykseen.

Iso-Britannian yleisradion, BBC:n East Midlands Today -ohjelmassa todistettiin taannoin yllättävää tilannetta Leicesterin kaduilla. Toimittaja Amy Harris oli haastattelemassa poliiseja kerjäämisestä ja julkijuopottelusta, kun yhtäkkiä taustalla alko kytemään hämmentävä välikohtaus.

Kadulla esiintyvä miimikko ja mustapaitainen mies olivat päätyneet sanaharkkaan toimittajan ja poliisien takana. Pian tilanne eskaloitui pahasti miimikon alkaessa huutamaan ja kiroilemaan miehelle kovaan ääneen. Samaan aikaan poliisi yritti pitää riitelevät miehet erillään.

– Mene pois! Painu v*ttuun!, miimikko huusi raivoissaan.

Toimittaja ja uutisankkuri pahoittelivat katsojille haastattelun taustalla kuultua kielenkäyttöä. On valitettavasti epäselvää, mistä miimikon yllättävä raivokohtaus johtui.