Taikuri esittelee uskomattomia korttitemppuja – heittelee pelikortteja kuin veitsiä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Korteilla voi tehdä muutakin kuin tavanomaisia silmänkääntötemppuja. Ammattilaistaikuri Rick Smith Jr. on erikoistunut heittelemään kortteja kuin ne olisivat veitsiä tai heittotähtiä.

Smithin uskomattomiin taitoihin tutustutaan Youtube-kanava Dude Perfectin videolla. Miehen käsittelyssä pelikortit voisivat toimia miltei aseina, sillä ne pystyvät leikkaamaan erilaisia esineitä kahtia.

Taikuri halkoo heittämillään korteilla muun muassa ilmaan heitetyn oliivin, banaanin ja lasipullon kaulan. Videon loppupuolella yksi Dude Perfect -ryhmän jäsenistä joutuu myös seisomaan seinän edessä Smithin heittäessä kortteja tarkasti hänen ympärilleen.

Uransa aikana Rick Smith Jr. on muun muassa päässyt Guinnessin ennätysten kirjaan pisimmälle heitetyn kortin kategoriassa. Hän on myös vieraillut televisio-ohjelmissa, kuten America’s Got Talent, Shark Tank ja The Ellen DeGeneres Show.