Muistatko Sisqon Thong Song -hitin? Nyt siitä tehtiin uusi versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen R&B-tähti Sisqo julkaisi vuonna 1999 Thong Song -nimisen ylistyslaulun stringeille. Kappale nousi valtavaksi maailmanlaajuiseksi hitiksi, ja sen video pyöri MTV-kanavalla tiuhaan tahtiin.

Nyt norjalainen tuottajatrio JCY on päivittänyt millennium-aikakauden klassikkokappaleen nykypäivään. Tyyli on vaihtunut R&B-popista tämän päivän EDM-musiikkiin, mutta Sisqo on sentään mukana uudessakin versiossa. Alkuperäisen version tapaan myöskään videolla ei säästellä stringien hädin tuskin verhoamia takapuolia.

– Minua on pyydetty monta kertaa tekemään uuden version Thong Songista. Olen kieltäytynyt kerta toisensa jälkeen, kunnes kuulin JCY:n uuden version. Se oli douppi ja päätin, että olisi aika vaihtaa uudet vanteet Bugattiin, Sisqo kertoi Buzzfeedille.

Alkuperäinen Thong Song keräsi aikoinaan neljä Grammy-ehdokkuutta ja nousi Billboard Hot 100 -listan kolmannelle sijalle. Norjalaistrio JCY koostuu oslolaisesta DJ:stä Chris Welshistä ja Patrick Haugesta sekä tuottaja Alexander Austheimista.