Cara Delevingne otti osaa siipihaasteeseen – sitten tuli kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

First We Feast -kanavallaan juontaja Sean Evans laittaa haastateltavat tähdet syömään yleensä jotenkin melko epämukavaa samalla kun hän jutustelee tähtien kanssa kameran kuvatessa. Aiemmin mies ruokki koomikko Bobby Leeta niin tulisilla siivillä, että mies ulosti housuihinsa kesken haastattelun.

Nyt huippumallin uraa hyvää vauhtia tekevä Cara Delevingne otti haasteen vastaan ja suostui haastatteluun, jonka aikana syödään samalla hyvin tulisia siipiä. Siipien tulisuusaste voimistuu vähitellen pala palalta, minkä vuoksi myös kaunottaren olosta tulee haastattelun loppua kohden melko tukala.

Aluksi nainen yllättyy itsekin siitä miten hyviä siivet ovat ja miten paljon hän itse asiassa pitääkin tulisesta ruoasta. Lopuksi hän joutuu kuitenkin pyörtämään puheensa tulisuuden kasvaessa niin vahvaksi, että naisen huuletkin muuttuvat tunnottomiksi ja kyyneleet alkavat nousemaan naisen silmiin.