Iggy Azalea kiistää takapuolensa operoinnin – vannoo peppunsa olevan luomu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on kertonut avoimesti, että hän on käynyt kauneusleikkauksissa. 27-vuotias tähti paljasti hiljattain, että hän on myös suurentanut rintojaan, joita hän onkin esitellyt paljon leikkauksen jälkeen paljastavissa esiintymisasuissa.

Splash

Iggy Azalea on musiikkinsa lisäksi tunnettu ilmiömäisestä tiimalasivartalostaan. Hyvin kapea vyötärö ja siihen nähden melko suurikokoinen takapuoli on herättänyt epäilyksen siitä, että nainen olisi ottanut täytteitä myös takapuoleensa. Azalea on nyt Daily Mail -sivuston mukaan kiistänyt väitteet ja kertonut, että kyse on vain oikeanlaisesta ruokavaliosta.

Iggy Azalea on kommentoinut tiimalasivartalonsa johtuvan vain ja ainoastaan siitä, että hänellä on kapea vyötärö. Kapean vyötärönsä eteen nainen näkee paljon vaivaa ja onkin valittanut siitä, että hän ei saa koskaan syödä sitä mitä hän haluaisi. Azalea on aiemmin myöntänyt ottaneensa rintoihin lisää täytettä ja leikanneensa nenänsä kapeammaksi, mutta takapuolen hän kertoo olevan yhä aitoa tavaraa.

https://www.instagram.com/p/BGXVXzfrqLm/?taken-by=thenewclassic&hl=en

https://www.instagram.com/p/BQY_xjplFuU/?taken-by=thenewclassic&hl=en

https://www.instagram.com/p/BWYOOZ4HaZz/?taken-by=thenewclassic&hl=en

https://www.instagram.com/p/BVaW0noHNeU/?taken-by=thenewclassic&hl=en

On my way!

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on