Kymmenvuotias pidätettiin – varasti neljä autoa kuuden viikossa!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Floridan Daytonassa pidettiin taannoin harjaantunut autovaras, joka ei ole saavuttanut vielä edes teini-ikää. Vasta kymmenen vuoden iästään huolimatta hän on onnistunut varastamaan neljä ajoneuvoa kuuden viikon sisään.

10-vuotias pidätettiin viimeksi vuorokausi sen jälkeen, kun hän oli varastanut neljännen autonsa. Pojan nilkkaan oli edellisten rikosten ansiosta kiinnitetty liikkeitä seuraava rengas. Hän kuitenkin onnistui irrottamaan ennen viimeisintä rikostaan.

Poliisipäällikkö Jennifer Korsschellin mukaan lapsi on viettänyt runsaasti aikaa 15-16 -vuotiaiden teinien kanssa. Heidän uskotaan yllyttäneen poikaa suorittamaan rikoksia kanssaan.

– Hän jopa näyttää aivan 10-vuotiaalta. Varastetun auton etupenkki oli säädetty aivan ratin tuntumaan takavarikoidessamme sen, poliisipäällikkö Jennifer Krosschell paljasti The Daytona Beach News-Journal -lehden mukaan.

Poliisit pidättivät pojan ensimmäistä kertaa kesäkuussa. Tuolloin hän jäi kiinni turvakameran ansiosta jätettyään varastamansa auton Target-tavaratalon pihaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.