TV-tähti kuoli palmun kaaduttua päälle – traaginen video leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Intialainen televisiotähti Kanchan Nath on menehtynyt traagisesti jäätyään kaatuvan palmupuun alle täysin yllättäen. Doordarshan-ohjelman juontajana tunnetuksi tullut 58-vuotias Nath oli kävelemässä kadulla, kun palmu kaatui suurella nopeudella hänen päälleen ja rusensi hänet alleen.

Juontajatar kiidätettiin paikalta sairaalaan yhä hengissä, mutta tajuttomana. Lopulta hän kuitenkin menehtyi saamiinsa vammoihin. Chemburin poliisi ja Nathin aviomies ovat vahvistaneet suru-uutisen.

Lauantaiaamuna hieman kahdeksan jälkeen sattunut turma tallentui valvontakameralle, jonka tallenne on levinnyt sittemmin nopeasti verkossa. Videolla nähdään miten puu kaatuu hänen päälleen ja miten silminnäkijät vetävät puun sivuun hänen päältään.

Nathin perhe syyttää turmasta Brihanmumbain kuntaa, koska paikalliset olivat vaatineet puun kaatamista jo helmikuussa, eli lähes puoli vuotta ennen turmaa. Tapausta tullaan mahdollisesti puimaan jatkossa oikeudessa.