FBI:n tarkkailuauto pantiin myyntiin – sisältää työkalut vakoiluun!

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monissa elokuvissa tiedustelupalveluiden agentit tarkkailevat kohteitaan pakettiautojen suojista. FBI:llä on käytössään tiedusteluautoja myös tosielämässä, ja nyt yksi sellainen on asetettu myyntiin.

Yhdysvaltojen North Carolinassa asuva Ginter Senfeldas kaupitteli Ebay-verkkohuutokaupassa FBI:n tarkkailukäytössä ollutta pakettiautoa. Sen peräosasta löytyy muun muassa tv-monitoreita, mikrofoneja, käsiraudat, kiikarit, videonauhuri ja wc.

Senfeldasin mukaan hän osti vuoden 1989 Dodge Ram 350 -pakettiauton valtion huutokaupasta. Vasta ostamisen jälkeen hänelle selvisi, että se on suunniteltu valvontakäyttöön.

– Se sisältää kaiken, mitä tarvitset tutkimustesi hoitamiseen, Senfeldas totesi WNCN-TV -uutiskanavalle.

Ebayssa käynnissä ollut huutokauppa on sittemmin sulkeutunut. Huutokaupan voittanut tarjous kohosi noin 16.060 euroon.

 

eBay
eBay

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat