Ranskalainen bikinimalli haastaa supermallit – tätä vartaloa sopii ihailla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman A-sarjaan nousee vuosittain vain kourallinen uusia kaunottaria, mutta yrittäjiä riittää rajattomasti. Yksi viime viikkoina jalkaansa mallimaailman oven väliin yrittänyt on ranskalainen mallikaunotar Tao Wickrath, joka on noussut paparazzien suosikiksi.

Viime päivinä Tao on ikuistettu Miami Beachin auringossa sekä Swim Week -tapahtumassa että sen jälkeen myös vapaa-ajallaan. Tapahtuman nimi jo kertoo, että kyse oli bikinien ja uikkarien esittelystä, ja sen Tao totisesti osaa.

Heinäkuun alussa Tao Wickrath juhli näyttävästi Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää uima-altaalla Miamissa, jossa hän oli sonnustautunut juhlapäivän kunniaksi ystävänsä Julissa Nealin kanssa USA-bikineihin. Näitä kaunottarilta ei muotoja puuttunut, joten näky oli melko upea.

Splash
Splash
Splash
Splash