Justin Bieber törmäsi valokuvaajaan katumaasturilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin maailmankiertueensa yllättäen keskeyttänyt Justin Bieber on nyt päätynyt otsikoihin auto-onnettomuuden merkeissä. Kanadalaisen poptähden kerrotaan ajaneen vahingossa valokuvaajan päältä Beverly Hillsissä.

Justin Bieber oli poistumassa onnettomuushetkellä Saban Theaterissa järjestetystä Hillsong Church -kirkon tapahtumasta. Ajaessaan pois parkkipailta hän törmäsi katumaasturillaan liian lähelle autoa osuneeseen valokuvaajaan.

Justin Bieber nousi nopeasti pois autostaan mennäkseen miehen luokse. Hän pysytteli onnettomuuden uhrin luona ambulanssin ja poliisien saapumiseen saakka. Valokuvaaja selvisi tilanteesta lievin vammoin.

New York Daily News -lehden mukaan poliisit ovat kertoneet Bieberin ajaneen onnettomuushetkellä erittäin hiljaista vauhtia.

Valokuvaaja kuvaili Bieberiä myötätuntoiseksi ja hyväksi nuoreksi, mutta kommentoi poptähden ajaman auton olleen aivan liian iso. Onnettomuus tallentui verkossa sittemmin levinneiksi videoksi ja kuviksi.

 

Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat