Diskattu Miss Peppu -finalisti naurattaa – Trump-uikkareissa silmät rinnoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Neitsyytensä kirurgisella operaatiolla palauttanut ja asian julkisesti kertonut kohukaunotar Liziane Gutierrez nousi taannoin pienimuotoiseksi julkkistähdeksi, kun hänet diskattiin Miss Peppu 2017 -kilpailusta peppuimplanttien takia. Sittemmin hänet on nähty ajoittain julkisuudessa varsinkin vähäpukeisena.

Stara kertoi taannoin uikkareista, joiden kuvituksena nähtiin presidentti Donald Trumpin kasvot. Nyt Liziane Gutierrez on hankkinut kyseiset uikkarit itselleen ja kuvattu lekottelemassa rannalla ne yllään. Rio De Janeirossa kuvattu neitokainen nostatti naurunpyrskähdyksiä, kun ihmiset huomasivat Trumpin kasvot hänen vartalollaan ja silmät rinnoillaan.

Las Vegasissa nykyisin asuva brasilialainen Liziane Gutierrez tunnetaan hiphop-mallina, jonka räppäri Chris Brown pahoinpiteli vuodenvaihteen juhlissa. Taannoin Liziane Gutierrez nousi otsikoihin yritettyään päästä viettämään iltaa poptähti Jason Derulon seurueessa. Artistin joukot eivät halunneet häntä mukaan. Sittemmin Liziane yritti iskeä rocktähti Rod Stewartin Rio de Janeiron rannalla ja antoi miehelle puhelinnumeronsa.

Splash
Splash
Splash
Splash